Tisdag, Analcertifikat dagen !

Gick som vanligt upp tidigt och åt frukost framför datorn. Fastnade framför en hemsida som säljer sexleksaker som jag verkligen kan rekommendera, www.hemsex.se., bara därför kom mitt paket som jag beställt veckan innan.


Denna lilla( eller inte så liten) skall min "KK" Marcus få smaka på när han kommre över ikväll. Hoppas att han har med sig sin lite mer "vågade" finska kuksoldat "Tonilainen". Kanske måste jag locka med att min väninna "Adidas" kommer över, det funkade förra gången och varken hon eller jag kunde sitta ordenligt på över en vecka. Ojsan ojsan vad lilla rumpan värkte. Marcus är en riktigt fin kille, trots att han lite småfet. Det kompenserar han dock med att vara väldigt duktigt med händerna och brukar aldrig tvätta sig när han går härifrån då han vill att det skall kännas på lukten i vilken hål han har varit med sina långa fingrar..

Uppdatering om hur kvällen/natten artade sig kommer i morgon

Puss, Puss


Måndag, dags för petter på tv

Redan nu börjar det kittlas mellan benen även fast mathen är 11 timmar bort. Skall inte se den Live(fotboll är ju urtrisst, händer ingenting) utan mest slötitta på TV:n efter min Petter.


Nåväl, det finns ju saker som måste tas itu med innan kvällen. Bland annat skall jag åka ut till SU, Stockholms Univeritet, och träffa en tjej som skall köpa lite studielitteratur av mig, böcker jag använde förra terminen. Sedan blir det nog en fika med min kompis Vicky på gamla "Flush" på drottninggatan. Kanske även hinner med lite shopping, underkläder står på inköpslistan nu när kontot återigen är lika sprängfylt som Vickys BH(mums)

Puss Puss

Kvällsdags

Ikväll blev det som sagt inget sex, bara ett glas vin och en talltik musslor alldeles själv. Sedan blir det ett en dokumentär om lamor jag har inspelad på video innan det är dags att gå och lägga sig tillsammans med vuxenboken om Katitzi som 20-åring. Ett erotiskt äventyr som en god vän till mig har skrivit, fritt tolkat utifrån barnboken. Vackra teckningar som både avslöjar och lämnar en del till fantasin och ikväll får vackra storasystern Rosa  fungera som Onaniobjekt.

 -En annan bok jag rekommenderar, oavsett om du är gammal eller ung är denna bok skriven av Ylva Franzén(Erotikpedagog).

Nej, Ivar är sjuk

Telefonen ringde just och det var Ivar som som sa att han var rikitigt dålig. Näsan rann och det tryckete över hans håriga bringa. Jag som hade längtat så efter att få ha honom för mig själv en hel natt då han skulle varit ledig imorgon och inte behövt hasta iväg till bygget som han brukar varje "måndagsotta". Nåväl, jag få¨r försöka klara mig på egen hand(det brukar "gå") Puss puss

Söndag, Härliga SöndagIdag tog jag sovmorgon och vaknade klockan 11.30. Tog en lång och skön dusch och tänkte på min gulliga kompis, Ivar. Måste erkänna att jag ör lite svag för killar med kort hår. Jag talar inte om 40-åringar som genom att raka huvudet försöker dölja den begynnande flinten utan om killar som trots lågt hårfästa väljer att raka sig. Raka sig ja, kanske dags att ta bikinilinjen, han kommer ju över ikväll och då vill jag vara fin där nere. Vinet som inhandlades i veckan finns kvar och musslorna väntar på att sänkas ned i det ljummna vattnet för att sedan tillredas tills det blir en fuktig imma på köksfönstret av kondensen i rummet. Det är ungefär då jag måste ta ett litet avbrott för att lägga en isbit på min panna, sakta stryka den ner för halsen för att kyla ner mig.Jag ser fram emot ikväll och hoppas på att det inte blir lika kvavt i luften som förra helgen då jag tycker detta förtar lite av upplevelsen av det erotiska mötet, det räcker med att våra doftar ligger i luften som en tät dimma. Mer om detta imorgon

Välkommen till min nya blogg!Idag startar en nya era under den runda och fylligasolen...aaaahh ååååhh. En era som kommer gå i Erotikens tecken. Vardagen behövs alltid piffas upp och med denna blogg hoppas jag kunna tillmötesgå mina läsares, om än outtalade, önskemål om att kunna inhandla dagens luch ner på stan samtidigt som de har brallan full med fjong utan att behöva skämmas för det. Bloggen kommer vara en blöt oas i den annars torra öknen och innehållet kommer att styras av författarens känslomässiga instabilitet. Så en en gång Varmt varmt Välkommen !!

RSS 2.0